Lunchroom Vivaldi staat garant voor gezelligheid en gastvrijheid in hartje Lommel. Een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Ervaar de rust en de huiselijke sfeer van het restaurant of neem plaats op het gezellige terras.

Je kunt bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met gebak, een heerlijke lunch of een gezellige borrel met vrienden of collega’s. We werken zoveel mogelijk met lokaal en seizoensgebonden producten, kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats!

Door de ligging in het mooie winkelcentrum van Stad Lommel kun je tijdens of na het shoppen lekker tot rust komen. Voor de toeristen/wandelaars biedt Lommel tal van bezienswaardigheden, van de sahara tot het glazenhuis waarbij lunchroom Vivaldi kan dienen als een fijn pauze-adres.

Het team staat klaar om van jouw bezoek een speciaal moment te maken.

Tot snel!

Kleine Introductie

Het terras

Het terras van Lunchroom Vivaldi is gelegen op de patio van winkelgallerij Vivaldi. Door de Mediteraanse uitstraling beleef je een ware vakantiegevoel in hartje Lommel.

' Wacht niet op een mooie dag, maar MAAK er een'

Lars van den Broek

Eigenaar van Lunchroom Vivaldi. Na vele jaren ervaring en de nodige opleidingen heb ik mijn droom waargemaakt. 10 jaar geleden begon ik bij Vivaldi als "Broekie". Maar wat vond ik die lunchroom ontzettend gaaf! Dit was mijn droom. En toen ...na 10 jaar, ben ik gaan doen waar ik zolang van heb gedroomd. Jullie verwennen met een lekker kopje koffie, een heerlijke lunch of gewoon een gezellige borrel.

Lunchroom Vivaldi

Team Lunchroom Vivaldi

Team Lunchroom Vivaldi, een team om trots op te zijn! Met z'n alle streven we naar gezelligheid en klanttevredenheid!
Wij zijn altijd in voor een praatje, benieuwd naar dit top team?